Wie zijn wij?

Voedingsadviesbureau Diadem is in 1996 opgericht door Geralda Perdon.
Inmiddels is voedingsadviesbureau Diadem uitgegroeid tot een praktijk met 6 enthousiaste diëtisten en hebben we 20 mooie locaties in en de provincies Drenthe, Overijsel en Gelderland.

We zijn door onze verwijzers (o.a. huisartsen en fysiotherapeuten) inmiddels goed te vinden als betrouwbare praktijk. We hebben korte wachttijden en we kunnen met al jouw voedingsvragen meedenken. Die diversiteit in ons werk maakt het voor ons juist zo leuk! Wij hebben als diëtisten onze eigen interesses en ervaringen. Vanuit daar hebben we ook onze eigen specialisaties waarin we ons verder verdiepen.

Maar we zijn allemaal opgeleid tot allround diëtist en kunnen bij elkaar terecht als we het antwoord op net die ene vraag niet weten. Dat maakt ons een goed werkend team!

Beatrijs Beltman

….

Aandachtsgebieden:
Spreekuurlocaties: Meppel, Hoogeveen, Zuidwolde.

Geralda Perdon

Ruim 24 jaar ben ik diëtist in hart en nieren. In 1996 ben ik met veel passie begonnen met Voedingsadviesbureau Diadem, om mensen te begeleiden met hun hulpvraag en daarbij kijk ik naar de gehele persoon en niet alleen naar het dieet waar het om gaat. Het doel is een mooi resultaat te krijgen met zo min mogelijk aanpassingen binnen de voeding. Anno 2020 is de praktijk uitgebouwd tot een praktijk met 6 enthousiaste diëtisten, elk met hun eigen expertise. In het begin van mijn carrière heb ik mij veel bezig gehouden met de zorg rondom voedselovergevoeligheid. Mijn kunde richt zich op het achterhalen van de voedingsmiddelen die klachten kunnen geven; voedingsgerelateerde klachten kunnen uiteen lopen van maagdarmklachten tot gewrichtsklachten, vermoeidheid en problemen met het gewicht. Toen bleek dat mijn kinderen en ikzelf ook allergisch (o.a. gluten, koemelk, kippeneiwit, pinda) bleken te zijn, ben ik ook nog eens een ervaringsdeskundige geworden. Het lijkt me leuk om u te mogen verwelkomen en te ondersteunen.

Aandachtsgebieden: voedselovergevoeligheid, Coeliakie/glutenintolerantie, PDS, maagdarmklachten en onbegrepen klachten (SOLK).
Spreekuurlocaties: Dedemsvaart, Hoogeveen, Zuidwolde, Noordscheschut, Zwolle.

Hetty Smolders

Mijn naam is Hetty Smolders en al meer dan 35 jaar werkzaam als diëtist en therapeut.
Wat heeft voeding voor invloed op lichaam en geest en wat hebben ze voor invloed op elkaar.
Om daar antwoorden op proberen te krijgen ga ik graag samen met u op zoek naar de mogelijke oorzaak van u klacht en wat (veranderingen in) voeding en leefstijl voor invloed heeft op uw klachten en gezondheid.
Met mijn kennis en ervaring hoop ik mensen te motiveren tot het komen en naleven van een gezondere leefstijl en samen te werken naar een positief resultaat.
Naast mijn werk vind ik het heerlijk om de natuur in te gaan en ben ik dol op goed en eerlijk eten.

Aandachtsgebieden: maag/darmklachten, voedselallergie /voedselovergevoeligheid en eetstoornissen zowel anorexia als boulimia.
Spreekuurlocaties: Meppel, Havelte, Hoogeveen, Hollandscheveld.

Marja van Nes

“Ik ben geboren en getogen in het mooie Groningen waar ik ook mijn studie gevolgd heb. Sinds 2017 woon ik in Gieten met mijn vriend. Met veel enthousiasme werk ik sinds 2011 als diëtist. Mijn ervaring leert dat ieder mens uniek is. Wat de één nodig heeft en/of prettig vindt, werkt voor de ander juist averechts. Daarnaast heb ik passie voor eten. Genieten van eten en drinken vind ik erg belangrijk; dit probeer ik in mijn adviezen altijd mee te nemen. Met een enthousiaste en positieve houding
probeer ik te motiveren tot gedragsverandering en/of uitvoering van praktische voedingsadviezen.

Aandachtsgebieden: CVRM, sportvoeding, darmklachten bij ouderen en kinderen, ondergewicht, overgewicht, bariatrische chirurgie.
Spreekuurlocaties: Dedemsvaart, Hardenberg, Hoogeveen, Zuidwolde, Noordscheschut, Kloosterhaar, Zwolle.

Anouk Bouman

In 2019 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hanzehogeschool. Mijn afstudeerstage heb ik in Paramaribo gelopen. Hier heb ik veel geleerd over verschillende culturen en eetgewoonten. Na terugkomst uit Suriname ben ik in Zwolle gaan wonen en sinds
november 2019 ben ik werkzaam bij Voedingsadviesbureau Diadem. Het samen zoeken naar manieren om gezonder te worden spreekt mij aan. En daarbij help ik u graag bij het vinden van uw motivatie!

Aandachtsgebieden:  
Spreekuurlocaties: Noordscheschut, Hoogeveen, Zuidwolde, Heerde, Zwolle