Wie zijn wij?


Voedingsadviesbureau Diadem is in 1996 opgericht door Geralda Perdon.
Inmiddels is voedingsadviesbureau Diadem uitgegroeid tot een praktijk met 6 enthousiaste diëtisten en hebben we 20 mooie locaties in de provincies Drenthe, Overijsel en Gelderland.

We zijn door onze verwijzers (o.a. huisartsen en fysiotherapeuten) inmiddels goed te vinden als betrouwbare praktijk. We hebben korte wachttijden en we kunnen met al jouw voedingsvragen meedenken. Die diversiteit in ons werk maakt het voor ons juist zo leuk! Wij hebben als diëtisten onze eigen interesses en ervaringen. Vanuit daar hebben we ook onze eigen specialisaties waarin we ons verder verdiepen.

We zijn allemaal opgeleid tot allround diëtist en kunnen bij elkaar terecht als we het antwoord op net die ene vraag niet weten. Dat maakt ons een goed werkend team!

Geralda Perdon

Ruim 24 jaar ben ik diëtist in hart en nieren. In 1996 ben ik met veel passie begonnen met Voedingsadviesbureau Diadem, om mensen te begeleiden met hun hulpvraag en daarbij kijk ik naar de gehele persoon en niet alleen naar het dieet waar het om gaat. Het doel is een mooi resultaat te krijgen met zo min mogelijk aanpassingen binnen de voeding. Anno 2020 is de praktijk uitgebouwd tot een praktijk met 6 enthousiaste diëtisten, elk met hun eigen expertise. In het begin van mijn carrière heb ik mij veel bezig gehouden met de zorg rondom voedselovergevoeligheid. Mijn kunde richt zich op het achterhalen van de voedingsmiddelen die klachten kunnen geven; voedingsgerelateerde klachten kunnen uiteen lopen van maagdarmklachten tot gewrichtsklachten, vermoeidheid en problemen met het gewicht. Toen bleek dat mijn kinderen en ikzelf ook allergisch (o.a. gluten, koemelk, kippeneiwit, pinda) bleken te zijn, ben ik ook nog eens een ervaringsdeskundige geworden. Het lijkt me leuk om u te mogen verwelkomen en te ondersteunen.

Aandachtsgebieden: voedselovergevoeligheid, Coeliakie/glutenintolerantie, PDS, maagdarmklachten, COPD en onbegrepen klachten (SOLK), ondervoeding, valpreventie, wondzorg
Spreekuurlocaties: Dedemsvaart, Hoogeveen, Zuidwolde, Zwolle.

Hetty Smolders

Mijn naam is Hetty Smolders en al meer dan 35 jaar werkzaam als diëtist en therapeut.
Wat heeft voeding voor invloed op lichaam en geest en wat hebben ze voor invloed op elkaar.
Om daar antwoorden op proberen te krijgen ga ik graag samen met u op zoek naar de mogelijke oorzaak van uw klachten en wat (veranderingen in) voeding en leefstijl voor invloed heeft op uw klachten en gezondheid.
Met mijn kennis en ervaring hoop ik mensen te motiveren tot het komen en naleven van een gezondere leefstijl en samen te werken naar een positief resultaat.
Naast mijn werk vind ik het heerlijk om de natuur in te gaan en ben ik dol op goed en eerlijk eten.

Aandachtsgebieden: maag/darmklachten, voedselallergie /voedselovergevoeligheid en eetstoornissen zowel anorexia als boulimia.
Spreekuurlocaties: Meppel, Havelte, Hoogeveen, Hollandscheveld.

Anouk Hagel

“Ik ben afgestudeerd als diëtist aan de Hanzehogeschool Groningen. Mijn afstudeerstage heb ik gevolgd in het ziekenhuis Hardenberg. Hier heb ik veel geleerd over verschillende complexe ziektebeelden. Na het afstuderen ben ik vrijwilligerswerk gaan doen in Oeganda. Ik heb ervaringen opgedaan op het gebied van voedingsadviezen voor zwangeren, volwassenen en kinderen met ondervoeding. Daarnaast voedingsvoorlichtingen mogen geven aan profvoetballers.
Ik heb een passie voor voeding en gezondheid. Door mijn enthousiasme hoop ik u te informeren en te motiveren tot een gezonde leefstijl.”

Aandachtsgebieden:Diabetes, CVRM, maagdarmklachten/PDS/FODMAP, ouderenzorg, ondervoeding, GLI, zwangeren/lactatie, parkinson en sportvoeding
Spreekuurlocaties:Dedemsvaart, Hardenberg, Kloosterhaar, Zuidwolde, Hoogeveen, Noordscheschut, Ommen

Edith van Harten

Ik ben Edith en woon met veel plezier in Zwolle. Ik heb een passie voor (lekker) eten en een passie voor het helpen van mensen, dus dat is mooi gecombineerd in het vak als diëtist! Koken is iets wat ik met veel plezier doe en vind het leuk om nieuwe recepten uit te proberen. Graag help ik u met al uw vragen over voeding en leefstijl. Daarnaast ben ik ook leefstijlcoach die u net even dat stapje verder helpt als u dat zelf niet lukt. Ik zie u met genoegen in de praktijk verschijnen!”

Aandachtsgebieden:Diabetes, FODMAP, traject Gastric Bypass, emotie-eten, psychische aandoeningen , ondervoeding, GLI/leefstijlinterventie.
Spreekuurlocaties:Zwolle, Dedemsvaart, Hoogeveen, Zuidwolde, Lelystad

Denise Stevens

Ik ben Denise en ik ben afgestudeerd als diëtist aan de Hanzehogeschool Groningen. Ik houd van lekker eten, koken en nieuwe recepten uitproberen. Mijn passie voor voeding en het helpen van mensen komen mooi samen in het werk als diëtist. Graag zoek ik met u vanuit mijn nieuwsgierigheid antwoord op al uw voedingsvragen en hoop ik u door mijn enthousiasme te kunnen motiveren tot een nieuwe leefstijl.

Aandachtsgebieden: Diabetes, CVRM, COPD, ouderenzorg, ondervoeding, bijvoeding, GLI (in opleiding)
Spreekuurlocaties: Hoogeveen, Zuidwolde, Hoogeveen, Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle