Werkwijze

Intake Consult

In het eerste consult, wat ongeveer 60 minuten duurt, kunt u het volgende verwachten. Naast het noteren van persoonlijke- en medische gegevens, dieetgeschiedenis en leef- omstandigheden, wordt een uitgebreid voedingsanamnese afgenomen. Een voedingsanamnese is een analyse van wat u dagelijks eet en drinkt.

Hierna worden de richtlijnen van het dieet besproken. Aan de hand van de voedingsanamnese wordt een dieetadvies samengesteld welke is aangepast aan de dagelijkse leef- en eet -omstandigheden zodat u het dieet goed vol kunt houden.

Vervolgconsult(en)

In de vervolgconsulten worden o.a. de volgende zaken besproken om het dieet op langere termijn vol te kunnen houden:

  • Gedragsondersteunende adviezen, (Waarom ga ik eten?);
  • Het lezen van verpakkingen;
  • Het bereiden van de warme maaltijd en variatie mogelijkheden;
  • Feestjes en Verjaardagen;
  • Leren luisteren naar het lichaam.
Huisbezoeken
 
Indien u niet in staat bent om de locatie te bezoeken, kunnen we bij u thuis komen voor een consult. Neem hiervoor telefonisch contact op of vraag aan uw (huis)arts of specialist of deze op de verwijzing wil aangeven dat een huisbezoek gewenst is. Wij zullen dan met u de mogelijkheden bespreken om bij u thuis langs te komen.
 
Online consulten
 
Er bestaat ook de mogelijkheid om digitaal af te spreken.  Deze optie zullen we tevens benutten om de zorg toegankelijk en kostenbesparend te houden.
 
Afzeggen en niet nagekomen afspraken
 
Mocht u verhinderd zijn dan vragen wij u om de gemaakte afspraak 24 uur van te voren af te melden. Dit kan op bovenvermeld telefoonnummer of op ons e-mailadres info@diadem.nl. Meld u uw afspraak niet binnen de gestelde 24 uur af dan zijn wij genoodzaakt om het consult bij u in rekening te brengen. Zie onze algemene voorwaarden.
 
Klanttevredenheidsonderzoek
 
Om onze zorg te verbeteren, willen we graag uw mening . Daarvoor maken we gebruik van een klanttevredenheidsonderzoek van Feeddex. We hopen dat u hieraan wilt meewerken.
 
Privacy

Om onze diensten goed te kunnen aanbieden verwerken we persoonsgegevens. Wilt u weten hoe we uw gegevens verwerken? Lees dan onze Privacyverklaring.

Algemene voorwaarden

Voor meer informatie over vervanging, resultaat, betalingsvoorwaarden, omgang klachten ed verwijzen we u naar onze algemene voorwaarden.